Ők is minket választottak:

 

Web

Egy honlap elkészítésével önmagában nem érhetjük el a kitűzött üzleti célokat, tudatosan felépített, alapos munkánk eredményeként azonban egy rendkívül hatékony eszközt adhatunk ehhez. Referenciáink között több „műfaj” sikeres képviselői szerepelnek: médiaportálok, tematikus weboldalak, webshopok, klasszikus céges brandelt oldalak.

Webes szolgáltatásunk keretében a megrendelő céljaiból levezetve elkészítjük a létrehozni tervezett honlap strukturális vázát a hatékonysági szempontok figyelembe vételével, a célcsoport igényeiből és jellemzőiből kiindulva megtervezzük a portál megjelenését , majd elvégezzük a programozási feladatokat is, hogy végül elérhetővé váljon a működő honlap.

A teljes körű szolgáltatás nálunk itt nem ér véget, hiszen az oldalra látogatók is kellenek. Kattintás alapú, célzott hirdetési kampányok felépítését és folyamatos menedzselését végezzük a Google és a Facebook hirdetési rendszerében is. Igény esetén stratégiai partnerkapcsolatok kialakítására is javaslatokat teszünk, ezek létrehozásában is segédkezünk.

A webes szolgáltatás nálunk a következőt jelenti: a megrendelővel egyeztetett üzleti célkitűzéseket leginkább támogató honlapot hozzuk létre, igény esetén menedzseljük, teljesítményét rendszeresen értékeljük, különböző kampányokkal, konverziót növelő átalakításokkal, együttműködések kezdeményezésével fokozzuk.

 

 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.