Ők is minket választottak:

 

TV

A mobilok után, következő hullámként a TV készülékek is „okosodnak”, a hatalmas képernyővel járó előnyöket pedig egyetlen innovatív, a trendekkel lépést tartó cég sem hagyhatja figyelmen kívül.

Az Extreme Net olyannyira hangsúlyosan kezeli ezt a területet, hogy a szegmensben kulcspozíciót betöltő Samsung kiemelt globális fejlesztő partnerévé vált.

Ahogy a fekete-fehér tévéket felváltották a színes készülékek, majd egyre inkább teret nyertek a lapos képernyők, mára szinte nem is lehet olyan tévét venni, amelyik „ne tudna internetezni”. Természetesen ezzel együtt jár, hogy alkalmazásokat lehet letölteni a készülékekre, melyek néhány éven belül a legtöbb háztartásban jelen lesznek.

Az Extreme Net kiemelt fejlesztői pozíciójából adódóan válogatott applikációi előre feltöltve megjelennek az okostévéken, azaz az új tévével együtt „költözünk be” a megcélzott fogyasztók nappalijába.

A siker kulcsát ezen a területen is a gondosan megválasztott partneri együttműködésekben látjuk. Alkalmazásfejlesztéseink itt sem öncélúak, és minden esetben a televízió, mint platform egyedi előnyeire alapoznak. Arcfelismerés, mozgásérzékelő, óriási képernyő… most van itt az ideje, hogy feltérképezzük az igényeket és újakat ébresszünk!

 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.