Ők is minket választottak:

 

Tartalomszolgáltatás

Csapatunk jórésze komoly újságírói tapasztalatokkal rendelkezik, így a szöveges tartalmak előállítása nem áll tőlünk távol.

Mindezt vállaljuk nagyobb tételben is, legyen szó belső céges kiadványokról vagy külső közlésre szánt anyagokról. Teljes körű tartalommenedzsmentet végzünk, igény esetén a háttérben maradva, szakmai tanácsadói partnerként.

Tartalomszolgáltatói tevékenységünk keretében print és online projekteket egyaránt koordinálunk, támogatunk.

Bár a szó elszáll, a klasszikus írásos tartalmak mellett haladnunk kell a korral, ezért interaktív online alkalmazások (pl. kalkulátorok) létrehozásán túl vállaljuk hosszabb-rövidebb videóüzenetek, videó tartalmak gyártását is, beleértve a szövegek elkészítésétől a felvételen keresztül az utómunkálatokig a teljes megvalósítást.

Mint például...

Biztosítási Szemle
A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) szakmai lapja 2011-ben online formában született újjá, amelyhez cégünk a webes fejlesztési és design munkálatok mellett a napi szintű tartalomszolgáltatást  is nyújtja. A projekt részeként magyar és nemzetközi hírek feldolgozása mellett  elemzések, valamint vezetői interjúk is megjelennek a portálon.
BiztosításiSzemle.hu

Világgazdaság online kalkulátorok tartalmi elemei
Kalkulátorok

Mindezek mellett több más, teljes diszkréciót megkövetelő nyomtatott kiadvány elkészítése, valamint sajtótermék összeállítása kötődik hozzánk.

 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.