Ők is minket választottak:

 

Rendezvények

Legyen szó egy rövidebb sajtóreggeliről, fél napos szakmai workshopról vagy éppen egy több száz fős nemzetközi konferenciáról, kellő tapasztalattal rendelkezünk a szervezés terén.

A megrendelőnek mindössze annyi a dolga, hogy megosztja velünk az elképzeléseit arról, milyen rendezvényt álmodott meg, és ennek megvalósítására mekkora büdzsét szánt. Ezek után kézbe vesszük a szervezést!

A teljes körű szolgáltatás alatt a következőket értjük:

  • Helyszínválasztás: Bekérjük a potenciális helyszínek (hotelek, éttermek, rendezvényközpontok stb.) ajánlatait, összesítjük ezeket, és tapasztalataink alapján segítünk a döntésben, kiválasztásban is.
  • A program összeállítása: Több pénzügyi témájú rendezvény szakmai programjának összeállításában vettünk már részt, így a tematika, a részletes program kidolgozásában szintén van tapasztalatunk. Emellett segítünk az előadók felkérésében is.
  • Catering és szállás: Egy-egy eseménynél az étel- és italválaszték összeállítása mellett a vendégek elszállásolását is megoldjuk, ahogy ezt több nemzetközi konferencia esetében is intézzük, számos külföldi vendég megelégedésére.
  • Sajtó és utánkövetés: Az általunk szervezett rendezvényekre igény esetén azokat a kulcsújságírókat is elhívjuk, akik fontosak a téma/esemény/szervező szempontjából,  valamint munkájukat sajtóközlemény kiadásával is támogatjuk. Az esemény lezárását követően a rendezvénnyel kapcsolatos médiamegjelenéseket igény esetén összegyűjtjük, és bemutatjuk ügyfeleinknek.

Miért mi?

  • Elég kitalálnia, mi megvalósítjuk!
  • Nem először csinálunk ilyet, így meglévő kapcsolataink révén kedvezőbb árakkal tudunk együtt dolgozni a legnívósabb szolgáltatókkal is, mintha Ön közvetlenül kérne ajánlatot.
  • Sajtókapcsolatainknak és korábbi tapasztalatainknak köszönhetően a rendezvény médiamegjelenéseit, esetleges támogatói együttműködéseit is elősegítjük.
  • Rugalmasak vagyunk, hiszen ritka az olyan megrendelő, aki az első pillanatban pontosan tudja, mit szeretne. Csapatunk segít az elképzelései mentén a legoptimálisabb megoldások megtalálásában.

Rendezvények, amelyeket mi szerveztünk:

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ)  I. nemzetközi konferenciája (2010. Budapest)

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) II. nemzetközi konferenciája (2011. Budapest)

 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.