Ők is minket választottak:

 

PR-kommunikáció

PR-kommunikációs szolgáltatásaink elindításhoz megfelelő alapot jelentett a pénzügyi szektor és a piaci szereplők (partnereink) igényeinek ismerete.

Kapcsolatainkra mind a piac, mind a média területén építhetünk, ez pedig komoly fegyvertény a PR világában. A teljes körű projektmenedzsment, a rendezvényszervezés és a tartalomszolgáltatás mellett PR-kommunikációs szolgáltatásinkban csapatunk PR szakmai tudását is segítségül hívjuk.

Kiemelt erősségünknek tartjuk B2B irányultságunkat és csatornáinkat, proaktív gondolkodásunkat és piackutatási szolgáltatásunkat. Igény esetén partnereink CSR aktivitását is megtervezzük, felépítjük, és annak komponenseit beemeljük a PR-kommunikációba. Fontosnak tartjuk, hogy a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának irányai illeszkedjenek a kitűzött stratégiai célokhoz.

Megközelítésünk nem mindig szokványos, de minden esetben a maximális hatékonyságra törekszünk. Integrált kommunikációs szolgáltatásunk fontos része a PR-kommunikációs tanácsadás és a PR stratégia megvalósítása, amelyet az ügyfeleink igényei, elvárásai és üzleti célkitűzései alapján kombinálunk más eszközökkel.

 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.