Ők is minket választottak:

 

Mobil

iPhone, iPad, Android: a legelterjedtebb platformokra fejlesztünk mobil alkalmazásokat. Az okostelefonok térnyerésével mára ezek az applikációk is a modern szolgáltatáscsomag részévé váltak, és aki ezt későn ismeri fel, az lemarad.

Partnereink nem maradnak le. Olyannyira nem, hogy velük együtt ötletelve készítjük el a leginkább felhasználóbarát, a számukra legtöbbet nyújtó alkalmazások terveit, majd végezzük el a teljes körű fejlesztést és piaci bevezetést.

Az App Store-ban és az Android Marketen is regisztrált fejlesztők vagyunk, így lehetőségünk van ingyenes és fizetős alkalmazások feltöltésére is. A mobilfejlesztés területén is ügyfeleink üzleti céljait és azok leghatékonyabb támogatását tartjuk szem előtt. Jóval többet adunk, mint egy ötlet, a hozzá kapcsolódó design és programozási megvalósítás is vállaljuk.

Kreatív alkalmazások létrehozása mellett célzott SMS marketing és push marketing kampányok teljes körű lebonyolításában és igény esetén mobilvásárlási folyamat felépítésében, kezelésében is segítjük Partnereinket. Az Extreme Net nemzetközileg elismert, Európában széles körű tapasztalatokkal rendelkező társaságokkal működik együtt az SMS marketing és mobilvásárlási megoldások leghatékonyabb szolgáltatása érdekében. Ezen a területen is az ötlet felmerülésétől, a koncepció felállításán keresztül a konkrét megvalósításig és értékelésig terjed a tevékenységünk.


Alkalmazásaink:


AEGON Angyal
Minden vezetés közben felmerülő fontosabb problémára azonnali megoldást nyújt a SMARTMOBIL konferencia az ÉV alkalmazása versenyének második helyezett applikációja. Tudj meg többet!

 

 


AEGON Angyal Pro
Az AEGON Angyal továbbfejlesztett változata, fedezd fel Te is az új funkciókat!

 

 

 

AEGON Mester
Dugulás, csőtörés, gázszivárgás, elektromos gondok? Felsorolni is nehéz lenne a lehetséges problémákat, de az AEGON Mester alkalmazás mesterembert ajánl, minden vészhelyzetre.

 


OBA Betétőr
Mi az a betétbiztosítás? Mi védett? Kire vonatkozik a védelem? Hogyan működik? Ezekre és sok egyéb betétbiztosítással kapcsolatos kérdésekre választ ad az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) alkalmazása.


UNION Go
Előfordult már, hogy külföldön bajba került, de nem tudta, kitől kérjen segítséget? Jól jött volna egy magyar konzulátus, esetleg a kórházat kereste, de nyelvtudás hiányában nem tudta, hol érdeklődjön? Többek között ilyenkor is segít az UNION Biztosító ingyenesen letölthető alkalmazása.

 

 

 

 

 

 

 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.