Ők is minket választottak:

 

Médiatermékek

Külső tartalomszolgáltatói tevékenységünk mellett cégünk első, így az egyik legstabilabb és számunkra is az egyik legfontosabb tevékenysége a lapkiadás, illetve saját médiatermékeink előállítása. Ezek mindegyike egy-egy speciális szegmenst szólít meg, speciális tartalommal.

A Tanácsadó – a pénzügyi szektor magazinja

A 2009-ben indult negyedéves megjelenésű nyomtatott lapunk „A Tanácsadó” névre keresztelt magazin, amely rövid idő alatt a pénzügyi szektor ismert és elismert kommunikációs csatornájává vált. A lap tartalmában, terjesztési és marketing koncepciójában egyaránt újdonságot hozott a magyar piacra.
A magazin elsősorban a pénzügyi szegmensben dolgozó vezetőknek szól, számukra nyújt releváns tartalmat, információt a piacról, a versenytársakról. A nyilatkozók köre mellett nemzetközi szövetségi együttműködéseink régiós szinten is elfogadott hivatkozási alappá tették szakmai magazinunkat.
Részletek, és a lap korábbi számainak letöltése PDF formátumban.

A Tanácsadó

Agrárszektor.hu – az agrárium gazdasági oldala

Agrárgazdasági portálunkat 2010-ben indítottuk útjára, mert úgy láttuk, hogy ezen óriási szegmens gazdasági, pénzügyi oldalával egyetlen médiatermék sem foglalkozik strukturáltan. A visszajelzések egyértelműen pozitívak, portálunk hírei minden releváns sajtószemlében szerepelnek, és már az első évében hirdetőink között tudhattuk egyebek mellett az Agrár Marketing Centrumot.
Pénzügyek, árutőzsde, pályázatok, földpiac, zöldenergia, marketing: semmi nem marad ki, ami az agrár ágazatba befektetők számára kiemelt érdeklődésre tarthat számot.

Agrárszektor.hu

 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.