Ők is minket választottak:

 

Közösségi média

Nálunk a "web kettes" megoldások használata nem a szükséges rossz kategóriája. Nem azért hozunk létre Facebook rajongói oldalakat, készítünk Facebook applikációkat és különböző mobilfejlesztéseket, hogy egy-egy cég a kommunikációs tervén belül ezt a projektet is „kipipálhassa”.

Segítünk egy komplex, stratégiai célokat középpontba állító közösségi stratégia kidolgozásában és operatív megvalósításában. Minden esetben a fő üzleti célok mentén gondolkodunk, így közösségi média-megoldásaink végeredményben mindig a bevétel-generálást támogatják.

Legyen szó sztárkommunikációról, egy webshop forgalmának felpörgetéséről vagy éppen a pénzügyi szolgáltatók által szenzitív területként értékelt közösségépítésről, mindig a leginkább célravezető, kreatív és egyedi megoldásokat ajánljuk.

Az ötlettől a megvalósításig és az eredmények prezentálásáig terjedő teljes körű kivitelezés esetünkben természetes. Nem koncepciókat vagy tanácsokat adunk, hanem kész, működő megoldásokat. Fenti rövid prezentációnk és alábbi referenciánk magukért beszélnek.

Sztárkommunikáció
Közösségi kommunikációs tanácsadás, event promóció, webshop  és még több...

 

 
Napi Sorsjegy
Indulása után két hónappal már a legnépesebb táborral rendelkező magyar oldalak egyike volt. A lényeg pedig még csak ezután jön...kövesd oldalunkat a csattanóért! 


Sportban a hozam
Létrehoztunk egy sportrajongói közösséget, 10 héten át tartó nyereményjáték sorozattal, értékes nyereményekkel és fődíjjal... Mi kell még?


Marso
A MARSO KLUB Európa első kilométer alapú kedvezménygyűjtő rendszere, ahol az autó által megtett kilométerek után virtuális forintoka ír jóvá a MARSO, amelyeket aztán szervízeiben költhetik el az autósok különféle termékekre vagy szolgáltatásokra.


MABISZ
A Magyar Biztosítók Szövetsége Facebook oldala a megújult külső mellett rengeteg hasznos funkciót biztosít a jelenlegi és a leendő felhasználói számára.

mynextjob.hu
A mynextjob.hu oldalán bárki elsőként tájékozódhat az aktuális állásajánlatokról.


Posta Biztosító
A Posta Biztosító közösségi oldala egyaránt támogatja Ügyfeleit, illetve Alkuszpartnereit. Hogyan? Tudj meg többet itt!


UNION Biztosító
Az UNION Biztosító Facebook oldala számos meglepetést tartogat az érdeklődök számára, alkalmazásunk segítségével például bárki megtudhatja, ki a legjobb barátja a Facebook-on.
Tápfutár.hu
Az állattartók közössége, fokozott aktivitás a kedvencekért, kedvezmények, és nem utolsó sorban webshop...mindez a Facebookon!Travellerbook
A travellerbook oldal utazás iránt érdeklődő közösségét az Extreme Net a Posta Biztosító megbízásából építi. A közösség tagjai képeslapot küldhetnek, szállást kereshetnek és Facebook felületen kapott kupon segítségével kedvezményes áron köthetnek utasbiztosítást.Milyen napod lesz ma?
Kíváncsi vagy mióta élsz a Földön vagy, hogy milyen napod lesz ma? Nézd meg itt!

 

 

 

 

 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.