Ők is minket választottak:

 

Harmadik alkalommal szervezzük a MABISZ konferenciáját

Az idei évben november közepén kerül megrendezésre a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) harmadik nemzetközi konferenciája, amelyet a szövetség ezúttal is az Extreme Net segítségével szervez meg.
2012. szeptember 4., kedd 13:53

Az elmúlt évek természeti és gazdasági turbulenciái a biztosítási piacokat sem hagyták érintetlenül. A biztosítókat napjainkban is a változásokhoz történő alkalmazkodás jellemzi. Kihívások elé állítja a hazai társaságokat az új termékbevezetésekre való felkészülés, az új adónemmel kapcsolatos árazási politika kialakítása, illetve az uniszex tarifákra való átállás is. Itt az ideje, hogy részletes és átfogó betekintést kapjunk azokba a folyamatokba, melyek a jövő szempontjából kulcsfontosságúak lehetnek.

A Magyar Biztosítók Szövetsége immár harmadik alkalommal rendezi meg nemzetközi szakmai konferenciáját. November 13-án hazai és külföldi biztosítási felsővezetők, szabályozói és felügyeleti döntéshozók osztják meg egymással és a közönséggel véleményüket, meglátásaikat. Előtérbe kerülnek azok a tendenciák, szabályozási környezetbeli változások, melyek nem csak a hazai, hanem a nemzetközi biztosítási piacokat is befolyásolják. Továbbá idén is csakúgy, mint tavaly, egy exkluzív, külön erre az eseményre készített, az egészségbiztosítási piaccal foglalkozó kutatás kerül bemutatásra.

 
 
 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.