Ők is minket választottak:

 

PR-kommunikációval erősít a Biofilter is

Október elsejétől a Biofilter Környezetvédelmi Zrt. is úgy döntött, hogy igénybe veszi az Extreme Net PR-kommunikációs tanácsadását, és minket választott partneréül a jövőbeli aktív PR kommunikációjához.
2012. október 15., hétfő 13:19

A BIOFILTER Környezetvédelmi Zrt. egy a bioenergetikai szektorban tevékenykedő környezetvédelmi szociális vállalat. 1990-ben alakult, mára pedig már országos begyűjtési és nemzetközi feldolgozói hálózattal rendelkezik.

A vállalat fő profilja a bioenergia szektor másodgenerációs, szerves alapanyag ellátása az általa begyűjtött hulladékok komplex inverz logisztikai folyamatának megvalósításával. A használt sütőolaj begyűjtése, feldolgozása és a tisztított növényi olajok importja biztosítja a magyarországi és a környező országokbeli biodízel üzemek alapanyag ellátását.

Együtműködésünk keretében októbertől használva a klasszikus PR-kommunikációs eszközöket, mi látjuk ez a Biofilter teljes körű sajtókommunikációját, beleértve egyebek mellett a sajtóközlemények írását és kiadását, interjúk szervezését, az újságírókkal való kapcsolattartást.

 
 
 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.