Ők is minket választottak:

 

Új taggal bővült PR-ügyfeleink köre

Októbertől PR-ügyfeleink között tudhatjuk a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesületet (FBN-H), így e hónaptól teljeskörűen látjuk el az egyesülettel kapcsolatos PR-kommunikációs feladatokat, beleértve a sajtóval való kapcsolattartást, illetve az egyéb klasszikus PR-teendőket is.
2012. október 8., hétfő 14:06

Az egyesületet 2009 novemberében régóta sikeres hazai vállalkozó családok alapították.
A hosszú távon felelős hazai családi vállalatok gazdasági és társadalmi értékteremtésének támogatása.
Középpontjában a tulajdonos családok generációi közötti és azokon belüli együttműködésének fejlesztése áll családi, tulajdonosi és menedzsment ügyekben.
A támogatás képzési-kutatási, érték- és érdekképviseleti, nemzetközi és regionális együttműködési területeken valósul meg.

„Okos embernek a nagyapja ültet diófát!”

Felelős családi vállalkozások létrehozásának és működtetésének elősegítése annak érdekében, hogy a családi vállalkozások által felhalmozott materiális és immateriális értékek hosszútávon hozzájáruljanak a családok, a vállalkozások és a nemzeti kultúra fejlődéséhez valamint a felhalmozott megtakarítások Magyarországon maradjanak működő tőke formájában. A felelős családi vállalkozások létrehozásához és működtetéséhez az Egyesület szakmai, integrációs, képzési, kutatási támogatást nyújt, valamint elősegíti a felelős családi vállalkozások együttműködését, tapasztalatcseréjét és érdekérvényesítését. Az egyesület olyan felelős családi vállalkozásokat támogat, segít és integrál, amelyek célja a társadalmi szerepvállalás, a munkahelyek létesítése és fenntartása, a szociális integráció elősegítése, a családi vállalkozási modell meghonosítása, fenntartása és fejlesztése a jövő nemzedékek számára. Közvetíti a más országokban kialakult tapasztalatokat és tudást Magyarország irányába, valamint részt vesz a The Family Business Network, és hasonló egyesületek nemzetközi szervezeteiben.

 
 
 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.