Ők is minket választottak:

 

Elkészült legújabb fejlesztésünk, a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) Facebook oldala

A legtöbb cég, vagy szervezet számára a Facebook rajongói oldal, vagy egyéb social media eszközök megléte ma már a mindennapok része, nem forradalmi innováció. Miben lehet mégis mindig újat nyújtani a vállalati kommunikációban? Legújabb fejlesztésünk a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) Facebook-oldala válasz a kérdésre.
2012. július 24., kedd 9:02

Az jól látszik, hogy a hangsúly áthelyeződött a rajongótábor egyre teljesebb körű kiszolgálására, a platform sajátosságaihoz igazodó, hasznos funkciókat kell biztosítani számukra.

A fejlesztés kezdetekor nem csak egy egyszerű ráncfelvarrást tűztünk ki alapvető célként, hanem a tényleges felhasználói érték megteremtését. Ennek megfelelően az oldal a megújult külső mellett rengeteg hasznos funkciót biztosít jelenlegi és leendő felhasználói számára. Az oldalt böngészve megtalálható minden információ a Szövetség működéséről, annak tagjairól, míg a „Gyakran Ismételt Kérdések” menüpont alatt választ találhatnak az összes, biztosításokkal kapcsolatosan esetlegesen felmerülő kérdésükre is.

Az „Ügyfélszolgálat” menüpont segítségségével bármilyen probléma esetén lehetőség nyílik azonnali és közvetlen kapcsolatfelvételre. A biztosítók unit-linked életbiztosítási termékei átláthatóbbá és összehasonlíthatóvá válnak a TKM kalkulátor segítségével, ezenfelül az érdeklődők számára elérhetőek a Biztosítási Szemle legújabb hírei is.

 
 
 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.