Ők is minket választottak:

 

Ezüstérmes az AEGON Angyal a SMARTMOBIL az Év alkalmazása versenyén

Minden vezetés közben felmerülő fontosabb problémára azonnali megoldást nyújt a SMARTMOBIL konferencia az ÉV alkalmazása versenyének második helyezett applikációja, amelyet az AEGON Magyarország megbízásából a közelmúltban fejlesztettünk ki, és amely élesítése után nem sokkal az AppStore autós alkalmazások és navigáció kategóriájában is az élmezőnybe került.
2012. március 29., csütörtök 15:46

Az iOS és Android környezetben fejlesztett alkalmazás több ponton nyújt fontos információt és azonnali segítséget az autósoknak, legyen szó a parkolásról, az éppen aktuális forgalmi helyzetről és a dugókról, az autó műszaki állapotáról vagy akár a tankolásról.

Az ingyenes alkalmazás négy menüpontot tartalmaz: a segítségnyújtás segít eligazodni a műszerfal ikonjai között, egy beépített assistance szolgáltatáson keresztül pedig bármikor segítséget kérhet az autós, ha lerobbant vagy balesetet szenvedett. A dugófigyelő menüpont azt mutatja meg, hogy mekkora forgalom várható a város különböző pontjain, a parkolás menüpont alatt pedig megtalálható az összes közelben lévő parkolóház, azok díjaival együtt, emellett az utcai utomatákon keresztüli parkolásindítás is néhány kattintással elérhetővé válik.  Végül a tankolás modul azt mutatja meg, hol van a legközelebbi töltőállomás és ott mennyibe kerülnek a különböző üzemanyagok. Ezen belül az autós szűrhet töltőállomás típusra, üzemanyag fajtára, a legolcsóbbra, a legközelebbire, illetve ezek kombinációjára is.

Az AEGON Angyal az első segélyhívásra alkalmas, assistance szolgáltatást is nyújtó magyar autós applikáció a legelterjedtebb platformokra (iPhone, iPad, Android) fejleszt mobil alkalmazásokat. A díjnyertes AEGON ANGYAL népszerűségét igazolja az is, hogy napokkal indulása után az AppStore autós alkalmazások és navigáció kategóriájának top 10-es mezőnyébe került, a letöltések száma folyamatosan növekszik.

 
 
 
Adatvédelem | Minden jog fenntartva. 2011. Extreme Net Kft.